Over tinneling

wat DOEn Wij ?

Creatief bezig zijn is onze missie. Je wil graag eens iets zelf maken, maar dit komt er thuis niet van, geen inspiratie, steeds andere dingen die je nog moet doen, te veel rommel, … Kom dan naar een crea-workshop waarin je al je creatieve kanten kan ontdekken. We bieden allerhande workshops aan zoals knutselen, decoreren, koken, timmeren, boetseren, … voor kleuters, kinderen, tieners,  volwassenen  en natuurlijk horen hier de senioren ook bij.

De naai-microbe heeft ook mij te pakken, en mijn gezinsleden en mezelf aankleden met zelfgemaakte kledij is dan ook een must voor mij. Leuke naaiprojecten uitwerken (tasjes,  zakjes, kussens, …) is helemaal mijn ding. Heb jij ook een passie voor naaien of wil jij dit graag leren? Kijk dan snel even binnen in het naai-atelier voor tieners en volwassenen.

Sinds september 2021 voegen we daar ook nog wol-ateliers voor kinderen aan toe, want ook breien en haken is een hobby van  mij en deze passie wil ik samen met kinderen delen.

Wie zijn WIJ?

Ik ben Tinne, afgestudeerd in 1998 als kleuteronderwijzeres. Jarenlang heb ik met veel plezier les gegeven aan kleuters en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Verder word ik ook wel eens creatieve duizendpoot genoemd.  Ik volgde de opleiding kindertalentenfluisteraar en omdat het talentenverhaal me zo aansprak ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit verhaal mee in de praktijk te brengen.  Door op zoek te gaan naar mijn eigen talenten en hoe ik deze kon inzetten om mijn interesses en dromen waar te maken, volgde in september 2017 de oprichting van Tinneling.

 

Verder ben ik een super trotse mama van 3 coole dochters en heb ik een geweldige doe-het-zelf klusser als man! Mijn man, Peter, afgestudeerd als regent electriciteit mechanica, helpt regelmatig mee bij onze workshops. Samen proberen we dan ook van onze workshops en naai- en wol-ateliers een ongelooflijke feel-good ervaring te maken.