gallery/logo voor op donkere achtergrond

Over tinneling

Creatief bezig zijn is onze missie. Je wil graag eens iets zelf maken, maar dit komt er thuis niet van, geen inspiratie, steeds andere dingen die je nog moet doen, te veel rommel, … Kom dan naar een crea-workshop waarin je al je creatieve kanten kan ontdekken. We bieden allerhande workshops aan zoals knutselen, decoreren, koken, timmeren, boetseren, … voor kleuters, kinderen, tieners,  volwassenen  en natuurlijk horen hier de senioren ook bij.

De naai-microbe heeft ook mij te pakken, en mijn gezinsleden en mezelf aankleden met zelfgemaakte kledij is dan ook een must voor mij. Leuke naaiprojecten uitwerken (tasjes,  zakjes, kussens, …) is helemaal mijn ding. Heb jij ook een passie voor naaien of wil jij dit graag leren? Kijk dan snel even binnen in het naai-atelier voor tieners en volwassenen.

wat DOEn Wij ?

Wie zijn WIJ?

Ik ben Tinne, afgestudeerd in 1998 als kleuteronderwijzeres. Jarenlang heb ik met veel plezier les gegeven aan kleuters. Toen werd het tijd voor iets anders. En daar ik ook wel eens creatieve duizendpoot word genoemd, wou ik hiermee aan de slag gaan.

Soms zal je mij ook al eens in onze streken zien rondfietsen met de bakfiets: vervoer probeer ik dan ook zoveel als mogelijk te regelen met deze fiets. Goed voor de conditie en het milieu ;-)

Verder ben ik een super trotse mama van 3 coole dochters en heb ik een geweldige doe-het-zelf klusser als man! Mijn man, Peter, afgestudeerd als regent electriciteit mechanica, helpt regelmatig mee bij onze workshops. Samen proberen we dan ook van onze workshops en naai-ateliers een ongelooflijke feel-good ervaring te maken. 

gallery/img-20171014-wa0003 web