Naai-ateliers
gallery/dsc05365b

Heb jij ook een passie voor naaien of wil jij dit ook leren? Lees dan snel even verder.

Naai-ateliers bij mij thuis:

Allerhande naai-ateliers gegeven in een huiselijke sfeer. Steeds een drankje en een hapje in de prijs inbegrepen. Je hebt naai-ateliers voor beginners of gevorderden, zowel bij de tieners als bij volwassenen. Ze lopen gewoonlijk over meerdere dagen.  Daarnaast heb je naai-ateliers die maar 1 dag of enkele uren duren ingericht bij mij thuis. 

Inschrijven naai-ateliers:

Ga naar  "naai-ateliers bij mij thuis" onder de gewenste leeftijdscategorie. Klik op het knopje inschrijven. Vul je gegevens in en verzend het formulier. Let wel op,  je bent pas ingeschreven als je ook het bedrag betaald hebt!
Dit kan je overschrijven op rekeningnummer BE09 0018 1973 5457 met in de vermelding de naam van de deelnemer en de datum van de workshop. Schrijf je niet graag over, dan mag je cash komen betalen of je kan ook betalen met de bancontactapp op je smartphone. We hebben geen bancontacttoestel in huis!

Je kan ook inschrijven  bij het volgen van een andere workshop.

Naai-ateliers op verplaatsing: 

Voor tieners heb je enkele naai-ateliers op verplaatsing. Je vindt deze terug op de pagina van de tieners, waar je ze ook kan aanvragen door op het knopje aanvragen te drukken.

Voor volwassenen werk ik op vraag en aanbod. Jij bepaalt wat je wil en wat je nodig hebt. Zo kan je lessen nemen bij je thuis. Ik kom op een afgesproken tijdstip tot bij je en help je met het aanleren of realiseren van de dingen die jij wenst te kunnen en waarbij je hulp nodig hebt. Je kan dit aanvragen voor 1 persoon of voor meerdere personen. Je kan ook ondersteuning vragen om een avondje met vriendinnen te naaien, een leuk naaiprojectje samen te realiseren, …De prijs wordt dan ook bepaald door wat jij vraagt, daarom neem je best hierover even contact met me op.

Ik heb enkele naaimachines die je kan huren en die ik dus ook kan meebrengen op verplaatsing. Ook de over-lock kan ik meebrengen tegen een meerprijs zodat al je stukken mooi worden afgewerkt. In de naai-ateliers voor tieners op verplaatsing zit de huurprijs van de naaimachines standaard inbegrepen.

Tot een straal van 10 kilometer worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. Vanaf 10 km vragen we op 1euro per km.