Speelpleinen, bedrijven, ...

Crea-workshops voor een vaste groep:

Zoek je een toffe activiteit voor op je speelpleinwerking, liever een activiteit voor de grabbelpas, een leuke dag op je kamp,  ... Dan komen wij graag naar jullie toe. Wij bieden verschillende workshops aan, als je even naar onder scrolt zie je ons toffe aanbod. 

De workshopprijs is steeds voor 8 kinderen en is de minimumprijs dat je dient te betalen, alle verbruiksmaterialen zijn mee verrekend in de prijs. 

Er kunnen meer kinderen deelnemen aan de workshop en hiervoor betaal je een vaste prijs per extra kind. Hoeveel extra kinderen we aankunnen hangt van verschillende factoren af. De ruimte waar de workshop zal gegeven worden moet voldoende groot zijn. Voorzien jullie zelf nog extra begeleiding? Normaal voorzien wij 1 begeleider voor de activiteit, maar op vraag en tegen betaling kunnen wij soms een 2de begeleider meebrengen.

Ben je op zoek naar een workshop in een bepaald thema (bv. workshop in thema kerst voor op een kerstmarktje), aarzel niet om ons te contacteren, wij doen dan een voorstel.

Inloop workshops (crea-workshops voor een wisselende groep kinderen):

Organiseer je een buitenspeeldag, opendeurdag, feestmarkt, ... en heb je graag een doe-momentje waar kinderen vrij kunnen aan deelnemen,  dan hebben wij een aanbod voor jou. Bezorg ons je gegevens en aantal verwachte deelnemers en we maken voor jullie een offerte op maat.

 Ben je op zoek naar een workshop in een bepaald thema (bv. workshop voor promo tijdens halloween), aarzel niet om ons te contacteren, wij doen dan een voorstel.