Tinne De Rydt

 

Lage Vosbergstraat 5A, 2840 Rumst

0494926272

Tinne@tinneling.be

Rek.nr: BE09 0018 1973 5457

Ond.nr: 0680.429.759

Btw: BE680429759

Algemene voorwaarden:

- De inschrijving voor een workshop of naai-ateliers is pas definitief na ontvangst van de betaling.

- Voor een workshop of naai-ateliers op verplaatsing wordt een voorschot gevraagd van €50,00. De workshop of het naai-ateliers wordt pas definitief vastgelegd na ontvangst van het voorschot.

- De definitieve afrekening van een workshop of naai-ateliers op verplaatsing bij particulieren gebeurd op de dag van de workshop of het naai-atelier cash of met de bancontact app. 

- De workshops en naai-ateliers gaan pas door bij een minimum aantal deelnemers bepaald per workshop of naai-atelier.

- De workshops of naai-ateliers kunnen ten allen tijde worden afgezegd door Tinneling als er te weinig deelnemers zijn.

- Tinneling verplicht zichzelf ertoe bij afzegging van een workshop, deze te laten doorgaan op een ander tijdstip of de klant terug te betalen.

- Indien de workshop of naai-ateliers reeds volzet is kan je je op de wachtlijst laten zetten. We sturen je dan een bericht moest er een plaatsje vrij komen. Hiervoor hoef je niets te betalen.

- Tinneling is niet verantwoordelijk voor meegebrachte materialen door de klant, indien hiermee iets gebeurd zijn de kosten voor de klant.

- Tinneling laat materialen gebruiken om tot een afgewerkt product te komen. De klanten krijgen het afgewerkt product ( of een deel ervan) mee naar huis maar niet de materialen!

- De klanten blijven zelf verantwoordelijk voor hun "projecten", bij naai-ateliers nemen ze dan ook hun stukken mee naar huis als dit wordt gevraagd.

- Indien de klant opzettelijk materialen verwoest of stuk maakt kan Tinneling een vergoeding eisen voor deze materialen.

 

Annulatie workshop(s) door de KLANT: voorwaarden:

- Bij annulatie van de workshops minstens een maand op voorhand krijg je het volledige bedrag terug.

- Bij annulatie van de workshops minder dan 1 maand tot 10 dagen, krijg je alles terug min €10 per workshop, voor administratie en boekingskosten.

- Bij annulatie minder dan 10 dagen op voorhand zijn wij genoodzaakt om €50,00 per workshop of het bedrag van de workshop aan te rekenen daar wij dan de materialen en toebehoren reeds hebben aangekocht.

- Bij annulatie op de dag zelf zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag aan te rekenen!

- Is er een gegronde reden waarom de workshop niet kan doorgaan dan kijken wij uiteraard wat we voor u kunnen doen!